TMR-Toestel

De TMR-V2.1 is het nieuwste, meest gebruiksvriendelijk en nauwkeurigste koorts- en mondmaskerdetectiesysteem in België.

Wil u de toegang tot uw zaak, bedrijf, ziekenhuis, evenement, … veiliger maken? Kies dan voor één van onze TMR-toestellen. Het toestel controleert elke bezoeker op het dragen van een mondmasker en meet meteen de temperatuur.

Dankzij de thermofiel sensoren voert het toestel binnen de 2 seconden 2 temperatuurmetingen uit waarvan het gemiddelde wordt weergegeven op het display. Zo wordt steeds een super nauwkeurige meting uitgevoerd.

Het TMR-toestel detecteert aan de hand van gezichtscontrole of uw klant of bezoeker een mondmasker draagt. Bij afwezigheid van een masker zal vriendelijk verzochten worden een masker op te zetten. Het toestel zal geen uitvoeren indien het masker niet is opgezet. (De maskercontrole kan steeds uitgeschakeld worden indien de wetgeving deze verplichting bijvoorbeeld niet meer oplegt.) Bij aanwezigheid van het mondmasker zal steeds automatisch overgegaan worden tot een temperatuursmeting.

Voordelen

Plug & Play
Snelle temperatuurmeting
Super nauwkeurig (0.03°C)
Aanpasbaar van op afstand
Registratie in het kader
van Covid-19 tracing
Diverse uitbreidings-
mogelijkheden (gezichtsherkenning,
toegangscontrole…)

Type toestellen

TOESTEL TMR-V2.1  basic

Het toestel detecteert aan de hand van het gezicht of er een masker gedragen wordt. Bij afwezigheid van een masker zal U vriendelijk verzocht worden op uw masker op te zetten.  Het toestel zal geen temperatuursmeting uitvoeren indien het masker niet is opgezet.
(Deze optie kan uitgeschakeld worden indien de wetgeving deze verplichting niet meer oplegt). Bij aanwezigheid van het mondmasker zal automatisch overgegaan worden tot een temperatuursmeting.

De temperatuur wordt gemeten thermopile sensoren.  Zij voeren binnen de 2 seconden 2 temperatuursmetingen waarvan het gemiddelde  wordt weergegeven op het display.

Indien de temperatuurmeting hoger is dan de ingestelde waarde (= tekenen van koorts), dan verschijnt een rode banner op de display van het toestel en krijgt U een mededeling van het toestel: “OPGEPAST TEMPERATUUR TE HOOG”

QR-code voor registratieplicht

We leveren een specifieke QR aan per toestel. Via het scannen van de QR-code vult de klant zijn gegevens zelf in. Deze gegevens worden in een tijdelijk database opgeslagen en kunnen op elk moment opgevraagd worden gedurende max. 14 dagen zoals opgelegd door de veiligheidsraad.

TOESTEL TMR-V2.2

Naast het basismodel van de Temperature & Mask Recognition kan u ook kiezen voor heel wat uitbreidingsmogelijkheden om de TMR volledig aan te passen aan uw noden en wensen.

 • Gezichtsherkenning
  Het toestel is uitgerust met een camera die gezichtsherkenningsfunctie heeft. Op die manier kan u de TMR ook gebruiken om op basis van gezichtsherkenning de toegang te organiseren. Op basis van persoonsgegevens en foto’s (bijvoorbeeld Facebookfoto) kan een database aangemaakt worden en gekoppeld worden aan het toestel. Indien de bezoeker herkent wordt door het toestel, wordt toegang verleend tot het gebouw. Deze gezichtsherkenning werkt zelfs bij het dragen van een mondmasker.
 • Toegangskoppeling
  U kan onze producten ook koppelen aan uw toegangsdeur. Indien alle gevraagde controles positief zijn kan door middel van een koppeling uw toegangsdeur of poort automatisch geopend worden.
 • Aanwezigheidstelling
  Indien geopteerd wordt om een toestel aan zowel ingang als uitgang te plaatsen, kan een tellingsfunctie geactiveerd worden. Zo kan u heel gericht de controle houden over het aantal aanwezigen in het gebouw.
 • Koppeling aan Alarm of Signalisatiesystemen
  Indien u reeds beschikt over een alarmsysteem, kan het toestel gekoppeld worden aan zowel de geluidssignalisatie, badge-controle of toegangscontrolesysteem.
 • Flexibel & gebruiksvriendelijk
  Wenst u een aanpassing aan één van de instellingen? Dat kan! Indien het toestel geconnecteerd wordt met het internet kunnen onze installateurs ten allen tijd vanop afstand elke aanpassing voor u doorvoeren. Een installateur hoeft dus niet ter plaatste te komen. Zo kunnen bij een eventuele wijziging of extra verplichting door de Veiligheidsraad meteen de nodige aanpassingen doorgevoerd worden. Zo bent u steeds in regel met de geldende richtlijnen. Dat is snél, gemakkelijk én veilig!

Algemene instellingen

Alle instellingen van beide toestellen kunnen ten aller tijde aangepast worden zonder hiervoor een installateur nodig is. Door middel van connectie met het internet bij de klant kan alles vanop afstand, via het web aangepast worden door onze locale programmeurs.

Stel dat mondmaskers niet langer verplicht zijn, kan dit meteen worden aangepast. Dit kan belangrijk zijn bij een wijziging van de wetgeving in het kader de verplichtingen opgelegd door de veiligheidsraad.

Specificaties

 • Temperatuursmeting d.m.v dubbele meting
 • Thermopile sensoren met een nauwkeurigheid van 0.03°C
 • Alle metingen uitgevoerd vanop 80 cm afstand.
 • 230 V net aansluiting
 • Ethernet aansluiting
 • Afmetingen display
 • Hoogte van de grond: 1m50

Stay positive, stay safe