Websites

Quadus helpt u van A tot Z voor de opzet van uw website, emails, URL, facebookintegratie en het vinden op de bekendere zoekrobotten en sociale media.

Hiervoor bestaat er reeds een standaard opzet van een zestal pagina’s die uw eerste stappen op het internet met succes kunnen garanderen. Uw websites zelf aanpassen of door ons laten aanpassen is allemaal mogelijk ! Onze websites worden gemaakt in het WordPress platform die garanties biedt op veiligheid, vindbaarheid, mobiele versies en snelheid.

De meeste kleinere KMO’s zetten hun eerste stap op het web via een kleine informatieve site. Eenvoud en souplesse zijn de kern van onze sites. De bezoeker moet op een simpele, doch snelle manier de gewenste informatie zien te vinden waar hij op zoek naar is. Dit gaan we steeds combineren met een mooi design en layout.

Een volgende stap is naast het weergeven van normale informatie, de bezoeker de mogelijkheid bieden tot een digitale catalogus of webwinkel. Zeker hier is eenvoud en souplesse een absolute must.

EEN GREEP UIT ONZE PORTFOLIO