Marketplaces

Marketplaces zijn webshops waar producten worden verkocht die uit andere webshops komen. Hiervoor vraagt de eigenaar meestal een vastbedrag per webshop of een percentage op de verkoop van de verkoper.

Quadus levert de volledige opzet voor ‘private marketplaces’ van de design tot de online betalingen. In de private marketplace (volgens thema) kan elke verkoper zijn eigen webshop aanmaken en producten aanleveren. De uiteindelijk verkoop wordt gedaan door de eigenaar van de marketplace. Deze laatste zorgt dan ook voor bezoekers en kopers naar de marketplace zelf. Het aanbod wordt altijd geleverd door de verkopers. De eigenaar van de marketplace zorgt voor een periodieke betaling van de verkochte goederen aan de verkoper.

De verkoper hoeft dan geen volledige webshop te gaan opzetten en zelf te gaan zoeken naar klanten. Wanneer met volgens een thema werkt heeft de verkoper dan ook direct de juiste doelgroep aan klanten voor handen. Dit wordt dan gedaan door de eigenaar van de marketplace.

Heb je zelf een dergelijke project in gedachten maar je weet niet hoe hiermee van start te gaan ? Neem dan snel contact met ons op. Quadus helpt je graag verder met de design, de bouw en het beheer van de marketplace. Ook voor het aantrekken van bezoekers en winkeliers op je marketplace kunnen we onze aangepast online marketing aanbieden.

MARKETPLACE: FRONT- & BACKOFFICE