Webshops

Ben je op zoek naar een goede en degelijke webshop met een online betalingssysteem ? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

We leveren op basis van het platform PrestaShop webshop af die zowel eenvoudige zaken (bestellen, producten toevoegen, betalen, contact met de klant, orderverwerking) als meer complexe zaken kunnen oplossen (ingewikkelde kortingstructuren, specifieke inlogopzet per klant, …). Deze stabiele en populaire omgeving heeft al meer dan zijn diensten bewezen en is dan ook de oplossing van Quadus voor de meer uitgebreidere webshops.

Voor de minder complexe webshops of webshops met een beperkt aantal producten kunnen we ook werken met WOOCommerce in combinatie met je WordPress website. Ook hier hebben we voldoende ervaring in.

Na een uitgebreid gesprek bekijken we altijd welk platform het best aan jouw noden voldoet.

Ben je nog niet zeker of je businessplan gaat lukken ? Je wilt je eerste stappen zetten in de wereld van het online verkopen. Je hebt echter geen groot budget om dit allemaal te starten ? Geen nood !

Quadus levert dan ook POPUP Webshops waar je dit allemaal wel kunt mee opstarten.

 

Hoe werkt dit nu ?

Quadus levert een kant en klare webshop af met een online betalingsplatform. Je kan hier kiezen uit een viertal thema’s waar we nog de kleur en logo’s kunnen aanpassen. We zetten deze webshop dan ook online na de gemaakte afspraken. Je betaalt hier voor een éénmalige opzet, een bedrag per maand voor 3 jaar en percentage op je verkoop. Quadus zorgt er dus voor dat je eerste stappen in het online verkopen kostengewijs gespreid worden.

Loopt je webshop eenmaal goed en je hebt meer power nodig dan kunnen we overstappen op een PrestaShop of WooCommerce omgeving.

Een greep uit onze portfolio