Woo Commerce Webshops

Ben je op zoek naar een goede en degelijke webshop met een online betalingsysteem ? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Voor de minder complexe webshops of webshops met een beperkt aantal producten werken wij met WOOCommerce in combinatie met je WordPress website. Ook hier hebben we voldoende ervaring in.

De Woo Commerce oplossing heeft alle ingrediënten om van je website een webshop te maken of beide in elkaar te integreren.

Voordelen van Woo Commerce:

WAT IS WOOCOMMERCE?

WooCommerce is de webwinkel plugin voor WordPress. Met WooCommerce tover je jouw website moeiteloos om tot een webshop.

Allereerst heb je dus WordPress omgeving nodig. Hierbij installeren wij de Woo Commerce boven op je al of niet bestaande website, indien deze goed geconfigureerd staat. Hierdoor krijgt de webshop dan ook direct de correcte look & feel van je website. Indien nodig doen we hier nog de nodige aanpassingen.

Samen met het Quadus team zetten we de webshop verder op met producten en categorieën. DE webshop gaat slechts live bij jouw goedkeuring.

WOOCOMMERCE PLUGINS

De standaard functionaliteit is van WooCommerce is al ontzettend goed. Zo kan je gemakkelijk producten invoeren, zowel simpele producten als variabele producten. Verschillende BTW tarieven, apart verzend- en factuur adres, leveren aan andere landen dan je eigen land, het kunnen betalen, aanbiedingen, product categorieën en sub categorieën: het is er allemaal in WooCommerce.

WooCommerce plugins maken je leven echter nog gemakkelijker. Zo kan je bijvoorbeeld een plugin downloaden waarmee je gemakkelijk je producten kan importeren uit een CSV lijst. Wanneer jij bijvoorbeeld producten doorverkoopt en je leverancier jou CSV lijsten aanlevert, kan dit je dus enorm veel werk besparen doordat je je producten dan niet handmatig hoeft in te voeren.

Er zijn ook diverse plugins beschikbaar die het gebruiksgemak van je shop nog meer vergroten voor je bezoekers, zoals de Color Swatch plugin. Je kunt dan vakjes tonen met een bepaalde kleur variant waarbij de afbeelding van het artikel ook nog eens mee veranderd. Super mooi!

Of een echte product designer, die het mogelijk maakt voor bezoekers om een product zelf te ontwerpen. Bijvoorbeeld door het uploaden van een foto, het toevoegen van een bedrijfslogo, een eigen tekst, en zoveel meer. Super handig wanneer je bijvoorbeeld visitekaartjes verkoopt, of mokken, of t-shirts, of telefoonhoesjes, etc.

EEN WOOCOMMERCE WEBSHOP

Een WooCommerce webshop is stabiel en tegelijkertijd heel erg flexibel. Je kan er alles is kwijt wat nodig is voor het kunnen voeren van een goed lopende webshop. Het werkt voor de webshop eigenaar ontzettend gemakkelijk: het is overzichtelijk en is gemakkelijk te onderhouden.

Naast de standaard producten kan je in WooCommerce ook variabele producten toevoegen, wat betekend dat je producten met diverse opties kan verkopen (zoals verschillende maten, kleuren en/of uitvoeringen). En aan iedere variatie is een eigen prijs te koppelen. Klinkt ingewikkeld? Is het niet!

Ook kan je binnen WooCommerce Virtuele en/of downloadbare producten verkopen. Ideaal, in deze tijd waarin we bijvoorbeeld vaak online programma’s kopen.

Er valt nog veel meer te vertellen over een WooCommerce webshop. Wil jij een WooCommerce webshop laten maken? Neem dan gerust met ons contact op.

Een greep uit onze portfolio